Om EcoHeat

OM EcoHeat

SALG SERVICE OG MONTERING AF VARMEPUMPER PÅ SJÆLLAND


Som følge af Covid-19 mistede jeg mit job som pilot i Norwegian, og har derfor valgt at grundlægge EcoHeat ApS, der fokuserer på montering og service af varmepumper.


Et varmesystem, er en stor investering, og vi lægger vægt på at give vores kunder en saglig og kompetent vejledning. Derved sikrer vi den største tilfredshed hos vores kunder.


EcoHeat ApS er et professionelt og KMO- og VE certificeret firma, der er specialiceret i pakkeløsninger af luft-luft og luft-vandvarmepumper. Vi forhandler de mest populære varmepumper på markedet, der alle er kendte for at producere anlæg i meget høj kvalitet, med lavt støjniveau, pænt design, nemt at servicere og med en meget høj levetid.

Siden vores opstart i 2020, er firmaet drevet fra vores kontor i Køge.


HVORFOR VÆLGE OS?


Det er vores vision at yde en profesionel og kompetent service.

Vi rådgiver kunden til den bedste varmepumpe-løsning.


Varmepumpen er en vigtigt og central del af boligen, og skulle der opstå spørgsmål, er man altid velkommen til at kontakte os.


EcoHeat er KMO og VE-certificeret, hvilket betyder at der ydes garanti på vores produkter og tilskud fra varmepuljen når vi har monteret luft-vand varmepumper.

VE-certifikat


EcoHeat ApS er VE- & KMO-installatør


En VE-installatør er en fagmand, som er specialuddannet og godkendt af Energistyrelsen indenfor dimensionering af varmepumper. For at installere varmepumpen, kræves der et KMO-certifikat.


Som boligejer bør du altid vælge en VE-godkendt montør som din rådgiver, det betyder at montøren er:

  • Specialuddannet i vedvarende energi
  • Godkendt af Energistyrelsen, inden for dimensionering af varmepumper
  • Opdateret på teknologi og lovgivning
  • Ekspert i valg af løsning og dimensionering


Du kan ikke få energitilskud, hvis ikke du vælger en VE-installatør (gælder efter 1.4. 2021)


Dette skriver Energistyrelsen på deres hjemmeside om VE-certifikatet:


VE-godkendelsesordningen er for de installatør- og montørvirksomheder, som er blandt de bedste til at installere små vedvarende energianlæg som varmepumper, solceller, solvarme samt biomasse kedler og -ovne. Der er tale om en mærkningsordning, der viser at din virksomhed har dokumenterede kompetencer til at installere VE-anlæg korrekt, så kunden kan få det største udbytte af sin VE-installation.VE-godkendelsen erstatter ikke gældende krav i forbindelse med el- og VVS-autorisationer samt regler om kølemidler (KMO- certifikat – red.).

VE-godkendelsesordningen er den statslige ordning for installatører af det man kalder små VE-teknologier. Det er f.eks. varmepumper, solceller, solvarme og biomassefyr.
Senest fra 1. januar 2021 vil der være krav om, at installation af varmepumper skal ske med en VE-godkendt installatør for at kunne udløse energispare-tilskud.

VI TILBYDER EN LANG RÆKKE FORSKELLIGE VARMEPUMPE-LØSNINGER TIL ALLE BEHOV

MØD VORES TEAM

William Petersen

Service & lager


Studerer på Køge gymnasium og hjælper til i fritiden med service og montage. 


Efter Studentereksamen ønsker William at indgå i vores team på fuld tid.


Henrik Sørensen

Service


Uddannet som maskiningeniør og har arbejdet globalt med produktion og salg af fabrikker til cementindustrien .


Efter mange spændende år og mange rejser, valgte Henrik at drosle ned og blive en del af teamet i EcoHeat som certificeret KMO montør.


Michael Petersen

Salg & service


Uddannet pilot, men mistedede jobbet i 2020 pga COVID-19. Startede EcoHeat i 2020 efter at have gennemgået uddannelsen til KMO og VE-montør


HURTIG OG PÅLIDELIG MONTAGE & SERVICE AF VARMEPUMPER